AKINSOFT Etkinlikler

Liva Grup AKINSOFT’lu Olmanın Keyfini Yaşıyor

Liva Grup AKINSOFT’lu Olmanın Keyfini Yaşıyor | Başarı Hikayeleri



Liva Grup

Bize biraz kendinizden ve firmadaki görevlerinizden bahsedebilir misiniz?

1968 yılında Ankara’da doğdum. 1983 yılında Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümünden mezun oldum. 1987 Yılında Hv. K.K. bünyesine katıldım ve 2010 yılı şubat ayında da emekli oldum. 1998 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat bölümünde lisans eğitimimi tamamladım. 2013 yılında da aynı üniversitenin Elektrik bölümünü bitirdim. Liva Grup şirketinde finans ve imalat müdürü olarak görevime devam etmekteyim. Evli ve 1 çift (ikiz) çocuk sahibiyim.

Firma hakkında kısaca bilgi alabilir miyiz?

Firmamız 12.03.2004 tarihinde kuruldu. Kurulduğumuz yıllarda ithal edilen paratonerlerin belgeli olarak ilk yerli üreticisi olduk. İlk yıllarımızda toplam 60 m2 kiralık binada 2 kalem ürünün sadece montajını yapabiliyorduk. Daha sonra 2007 yılında toplam 435 m2 olan kendi binamıza geçerek üretime devam ettik. 2013 yılında ilk fabrikamızı yaparak 2500 m2 alanda yaklaşık 300 kalem yıldırımdan korunma ve topraklama sistemleri malzemesi üretimine devam ettik. 2017 yılı şubat ayında 5000 m2 olan ikinci fabrika binamızı bitirdik ve üretimimize bu binada devam ediyoruz. Bugün itibarıyla 600 kaleme yakın üretimimizin yaklaşık %70’ini ihraç ediyor ve 41 kişilik bir aile olarak ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz.

AKINSOFT Programları ile nasıl tanıştınız?

2004 yılında bir fuarda görmüştüm. Sonra iletişime geçerek demo yüklemesi yaptım. İnceledim ve o günden sonra da kullanmaya başladık.

Kullanmış olduğunuz AKINSOFT Programı firmanıza ne gibi katkılar sağladı?

Muhasebe işlemlerinin hızlı yapılması, stok durumunun doğru ve anlık takibi, imalat modülü sayesinde güncel verilerle ürün maliyetlerinin tespit edilmesi gibi tüm işlemlerin analizini yapmamızı sağlayarak şirket gelişimimize çok büyük katkılar sundu.

Programı kullanmaya başladıktan sonra iş süreçleriniz de ne gibi değişiklikler gözlemlediniz?

Muhasebe evrakı kayıt ve çıktı alma süreleri ciddi oranda azaldı. Ürün maliyetlemelerinin daha doğru ve net olarak tespit edilmesi süreci anlık ve doğru olarak yapılmaya başlandı. Kullanıcıların yetkileri dahilinde tüm bilgilere ulaşabilmesiyle de zaman tasarrufu sağlandı.

Programı yeni kullanmaya başlayacak kullanıcılara tavsiyeleriniz nelerdir?

Bu programı incelemeden, kullanıcıların yorumlarını almadan başka bir program kullanmamalarını tavsiye ediyorum. Çünkü bu program sayesinde hem maddi hem manevi çok kazanç sağlayacaklarıdır.

Son olarak AKINSOFT hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek ister ve bize zaman ayırdığınız için tekrar teşekkürlerimizi sunarız.

AKINSOFT’u kendimize çok benzetiyorum. Gelişim evrelerimiz birbirine paralel gibi. 2004 yılında WTM ile başladığımız AKINSOFT maceramıza bugün itibarıyla WOLVOX 8 (ben W8 diyorum) ve E-ofis ile devam ediyoruz. 14 yılı geçen birlikteliğimizde gerek telefon ile gerekse bayi kanalı ile bize sonsuz ve sabırla destek olan tüm AKINSOFT ailesine kendim ve şirketim adına teşekkür ederim.
Saygılarımla…

Orhan KOVANK
Finans ve İmalat Müdürü






TÜM ETKİNLİKLER >>