AKINSOFT Etkinlikler
Keyf-i Künefe de WOLVOX Ayrıcalığını Yaşıyor


keyf-i-kunefe

Bize biraz kendinizden ve firmadaki görevlerinizden bahsedebilir misiniz?

Bir aile şirketi olan Keyf-i Künefe, 3 kardeşin kurduğu bir firma. Şanlıurfa Birecikliyiz. Künefe 30 yıllık aile mesleğimiz. Yıllarca Birecik’te yaptığımız mesleğimizi Alanya ve Antalya halkının hizmetine sunduk.

Firma hakkında kısaca bilgi alabilir miyiz?

Yıllarca Şanlıurfa Birecik’te künefe ve kebapçılık yapan ailemiz künefe üzerinde uzmanlaşma kararı aldı ve künefe çeşitlerini denemeye başladı. Bugüne kadar müşterilerimizin de beğenisine sunduğumuz 25 çeşit künefe ortaya çıkardık. 2013 yılında Alanya’da ilk Keyf-i Künefe şubesini açtık, son olarak üçüncü şubemiz Antalya Konyaaltı Uncalı’da hizmete girdi. Hedefimiz Türkiye markası olmak. Ürünlerimizin tamamı anında imal edilerek pişirilmektedir. Kalite, hijyen, güler yüzlü hizmet anlayışı ve farklılığıyla misafirlerimize hizmet ediyoruz. El dökümü hamur, nefis Urfa tereyağı, özel yöresel peynirler, kaliteli Antep fıstığı ve özel şerbetiyle hazırlanan künefelerimizi misafirlerimizin beğenisine sunuyoruz.

AKINSOFT Programları ile nasıl tanıştınız?

İşletmemizde çalışma saatlerinin en yoğun olduğu dönem akşam 20.00 - 24.00 arası. Kısa ve yoğun geçen bir çalışma tempomuz var. Adisyonla sipariş alımlarımızda karmaşa yaşanıyordu haliyle çok da hata alıyorduk. Dolayısıyla bir program arayışına gittik. Araştırmamız neticesinde en çok AKINSOFT Wolvox programının tercih edildiğini ve kullanıldığını gördük. Tabi birde milli bir yazılım olduğunu öğrenince almaya karar verdik.

Kullanmış olduğunuz AKINSOFT Programı firmanıza ne gibi katkılar sağladı?

İşletmemize son derece düzenli bir sistem kurmuş olduk. Personelin yükünü hafifletti ve hataları engelledi.

Programı kullanmaya başladıktan sonra iş süreçleriniz de ne gibi değişiklikler gözlemlediniz?

Zaman kaybı, kaos, karmaşa ve hatalar tamamen ortadan kalktı. İşyerimize bir vizyon kattı.

Programı yeni kullanmaya başlayacak kullanıcılara tavsiyeleriniz nelerdir?

Mutlaka tavsiye edeceğim bir program. Teknik destek problemi yaşamayacağınız ve sürekli güncellenerek kendini yenileyen bir sistem.

Son olarak AKINSOFT hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek ister ve bize zaman ayırdığınız için tekrar teşekkürlerimizi sunarız.

AKINSOFT ailesi olarak kaliteli işler yapıyorsunuz başarılarınızın devamını dilerim.

Müslüm KONAR
Keyf-i Künefe
Antalya






TÜM ETKİNLİKLER >>