AKINSOFT Etkinlikler
Big Mamma’s WOLVOX ile Ayrıcalıklı Hizmet Sunuyor


Big Mamma's

Öncelikle röportaj talebimizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bize biraz kendinizden ve firmanızdaki görevlerinizden bahsedebilir misiniz?

Yatırımcı ve işletme sahibiyim. Aslen memleketim Kırklareli’dir. Burayı ve buranın insanını çok seviyorum ve bu sebeple yatırımımı buraya yapmaya karar verdim. Yaklaşık 2 yıldır çok iyi bir sinerji yakaladık ve inşallah bu şekilde uzun yıllar devam etmeyi hedefliyoruz.

Sude İnşaat Tekstil Tarım ve Orman Ürünleri Ltd.Şti. hakkında kısaca bilgi alabilir miyiz?

Mart 2005 yılında kuruldu. İnşaat sektörünün yap-sat bölümünde faaliyet gösteriyor. 12 Ağustos 2017 tarihinde Bigmammas markası altında kafe - restoran faaliyetine başladık.

AKINSOFT Wolvox ile nasıl tanıştınız?

Kırklareli Temsilciniz Cemal Şirin’nin bizi ziyareti sayesinde tanıştık. Cemal Bey bize her konuda yardımcı oldu. Saat kaç olursa olsun hiç sorgulamadan, her zaman yanımızda olduğunu hissettirdi. Line Bilişim’e ve AKINSOFT’a güvendik. Güvenimin boşa çıktığı bir an bile olmadı. Programınızdan olabildiğince memnunum.

Kullanmış olduğunuz Wolvox Programı firmanıza ne gibi katkılar sağladı?

Özellikle kg ile stoğumuza giren ürünlerde adetli satışlarımız var. Basit üretim sayesinde oluşturduğumuz reçeteler ile stok takibini rahatlıkla ve sorunsuz bir şekilde takip edebiliyoruz. AKINSOFT Restoran Programı her anlamda isteklerimize cevap veren bir program. Kullanım kolaylığı sayesinde Wolvox Restoran ile zamandan tasarruf sağlarken iş süreçlerimizi de gönül rahatlığı ile takip ediyoruz.

Program kullanmaya başladıktan sonra iş süreçlerinizde ne gibi değişiklikler gözlemlediniz?

İşletmemizin kuruluş tarihinden itibaren kullanmaya başladık ve çok doğru bir tercih yaptığımızın farkındayız. Artık zamandan tasarruf ediyoruz. İşlerimizi kolaylaştırdı, personelin kullanabileceği kolaylıkta olmasından dolayı da sorun yaşamıyoruz.

Programı yeni kullanmaya başlayacak kullanıcılara tavsiyeleriniz nelerdir?

Kesinlikle programdan memnunuz. Öneri isteyen kişi ve firmalara olumlu referans oluyoruz. AKINSOFT programı kolay anlaşılabilir, hızlı, pratik ve kullanım rahatlığı sunan bir program.

Son olarak AKINSOFT hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek ister ve bize zaman ayırdığınız için tekrar teşekkürlerimizi sunarız.

Programdan memnuniyetimizi her seferinde dile getiriyoruz. Her zaman çözüm odaklı bir program olduğu için AKINSOFT ailesine çok teşekkür ediyoruz. Line Bilişim’den Cemal Şirin Beyefendinin işine ve müşterilerine göstermiş olduğu ciddiyet, program memnuniyetimizi daha da yukarı taşımaktadır.


Murat Ömür KAVAK
Big Mama’s
Kırklareli






TÜM ETKİNLİKLER >>