AKINSOFT Etkinlikler
Anka Aktif Bilgisayar’da AKINSOFT ile İşler Yolunda


Bize biraz kendinizden ve firmadaki görevlerinizden bahsedebilir misiniz?

Ben Gökmen AKDAĞ. Şirket müdürüyüm. Şirketimiz bilişim sektörüne ilk adımını 1996 yılında attı. Bugün birçok ülkede ve Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği projelerle sektörün en güvenilir firmaları arasında yerini aldı. Bu projelerden elde ettiğimiz tecrübelerimiz ve değerlerimiz bundan sonraki çalışmalarımız için bize yol gösterecektir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da projelerin başarıya ulaşması ve kurumlara daha profesyonel hizmet verebilmek için, edindiğimiz tecrübeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Firma hakkında kısaca bilgi alabilir miyiz?

Anka Aktif bilgi teknolojileri ve güvenlik hizmetleri alanında danışmanlık, çözüm ve destek sağlama adına alanında uzman ve deneyimli kadrosu ile mükemmellik anlayışı içerisinde kurumsal müşterilere en iyi hizmeti sunmaktadır. Anka Aktif’in sektörün en iyilerden birisi olmasının nedeni ise; yılların vermiş olduğu bilgi, birikim ve tecrübe ile müşterilerinin ihtiyaç duyduğu ürünlerin kullanım alanlarını bilmesi, ürün ve hizmetleri bu ihtiyaçlar doğrultusunda birbirine entegre ederek müşterilerine özel çözümler sunmasıdır.

AKINSOFT Programları ile nasıl tanıştınız?

2005 yılında Rıza DALKILIÇ referansı ile tanıştık. Programın kullanımı hakkında bilgi almıştık. Kendisinin çok memnun kaldığını görünce bizler de aynı şekilde kullanmaya karar verdik. 14 yıldır da bir fiil kullanıyoruz. En son sürümü ile tüm istek ve beklentilerimiz karşılanmaktadır.

Kullanmış olduğunuz AKINSOFT Programları firmanıza ne gibi katkılar sağladı?

İş akışımızla ilgili birçok soruna AKINSOFT ile çözüm bulabiliyoruz. Mükemmel bir destek ekibi var takıldığımız yerde birlikte çözüm üretebiliyoruz. Son sürümü ile birçok modülü aynı anda aktif olarak kullanmaya başladık. AKINSOFT modülleri birbirleri arasında entegre çalıştığı için işleyişi gayet açık ve net takip edebiliyoruz.

Programı kullanmaya başladıktan sonra iş süreçlerinizde ne gibi değişiklikler gözlemlediniz?

Excel dosyasında tuttuğumuz birçok veriyi program içerisine almayı hedefliyorduk. Satın alma ve satış yönetimi ile verdiğimiz ve aldığımız tüm teklifleri program içerisine almayı başardık. Ayrıca dosya ekle özelliği ile de yapılan tüm işlemleri bir arada görme kolaylığı sağladık.

Programı yeni kullanmaya başlayacak kullanıcılara tavsiyeleriniz nelerdir?

Öncelikle nasıl bir iş akışı olduklarını planlı bir şekilde ortaya koysunlar. Sonra programdan beklentilerini destek ekiplerine ileterek karşılığının olup olmadığına dair cevap bulsunlar. Programı etkin olarak tam kullanmayı hedeflesinler. Ayrıca AKINSOFT programlarını kullanarak, yaşayacakları maddi ve manevi tüm kayıpların önüne geçilebileceğini de unutmasınlar.

Son olarak AKINSOFT hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek ister ve bize zaman ayırdığınız için tekrar teşekkürlerimizi sunarız.

AKINSOFT programı tüm çalışmalarımızı bir bütün olarak takip etmeyi sağlamaktadır. Programın ara yüzü gayet açık ve anlaşılır olduğu için kullanımını da kolay bir şekilde algılamaktayız. Yenileşmeyi ve teknolojiyi takip eden bir program olarak değerlendiriyoruz. Satış öncesi ve satış sonrası destek ekipleri ile uyum içinde çalışan AKINSOFT’a çok teşekkür ederiz.

Gökmen AKDAĞ
Anka Aktif Bilgisayar
Ankara






TÜM ETKİNLİKLER >>