AKINSOFT Yazılım Çözümleri | Gelecek Seninle | 444 40 80
AKINSOFT Etkinlikler
Adıyaman Mühendislik İş Süreçlerini AKINSOFT ile Yönetiyor


Adıyaman Mühendislik

Bize biraz kendinizden ve firmadaki görevlerinizden bahsedebilir misiniz?

Merhaba, ben Yılmaz Keskin. Adıyaman Mühendislik Firması yöneticisiyim. 1984 yılında Adıyaman merkezinde ‘Keskin Isı’ adı altında ticari faaliyete başlayan babamız Halit Keskin’den aldığımız görevle hizmet etmeye devam ediyoruz.

Firma hakkında kısaca bilgi alabilir miyiz?

Firmamız, Adıyaman bölge toptancısı olarak ısıtma ve soğutma sektöründe aynı zamanda beyaz eşya bölge bayiliği ile beyaz eşya sektöründe hizmet vermektedir.

AKINSOFT Programları ile nasıl tanıştınız?

Teknik destek almış olduğumuz, devamlı beraber çalıştığımız Adıyaman Ana Bayi Ali Gürbüz’ün tavsiye etmesi üzerine tanıştık ve kullanmaya başladık.

Kullanmış olduğunuz AKINSOFT Programı firmanıza ne gibi katkılar sağladı?

AKINSOFT yazılımları ile iş süreçlerimizin hızlı ve hatasız şekilde takibini sağlamaktayız. 3 farklı şirketin tek programda rahatlıkla takibini yapabiliyoruz. Aynı zamanda ön muhasebe çalışanlarımızın işten ayrılma durumlarında yeni çalışma arkadaşlarımız, programın kullanım kolaylığından dolayı işe çok çabuk adapte oluyorlar. Dolayısıyla zaman kaybını önlemiş oluyoruz.

Programı kullanmaya başladıktan sonra iş süreçleriniz de ne gibi değişiklikler gözlemlediniz?

Program kullanımı firmamıza çok büyük faydalar sağladı. Firma olarak devamlı sözleşmeli işlemler yapıyoruz. Bu sözleşmeleri fatura ekranında dosya kısmına ekleyerek dosya aramaktan kurtulmuş olduk. Cari raporlarını da detaylı bir şekilde alarak hatasız bir şekilde işlem yapmaktayız. Ayrıca firma çalışanlarının hak ediş bedellerini de tutarak eskiden yaşanan karmaşanın önüne geçmiş olduk.

Programı yeni kullanmaya başlayacak kullanıcılara tavsiyeleriniz nelerdir?

2010 yılından bu yana AKINSOFT programlarını kullanıyoruz ve gayet memnunuz. Kesinlikle kullanmalarını tavsiye ederiz.

Son olarak AKINSOFT hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek ister ve bize zaman ayırdığınız için tekrar teşekkürlerimizi sunarız.

AKINSOFT geliştirmiş olduğu yazılımlar, yaptığı çalışmalar ve kurumsal yapısı ile takdire şayan bir firma. Zaman zaman Genel Merkezden firmamıza kadar ziyarete gelmeleri ve ürünlerinin takibini yaparak durumlarını öğrenmeleri, doğru bir firma ile çalıştığımızı göstermektedir. Biz de AKINSOFT’a teşekkür ederiz.






TÜM ETKİNLİKLER >>