AKINSOFT Etkinlikler
Sipahioğlu Nakliye de AKINSOFT’u Tercih Ediyor


keyf-i-kunefe

Öncelikle röportaj talebimizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bize biraz kendinizden ve Sipahioğlu Nakliye’deki görevlerinizden bahsedebilir misiniz?

Öncelikle hoş geldiniz, ben de size teşekkür etmek istiyorum. Ben Ferruh Sipahioğlu. Sipahioğlu şirketinin kurucusuyum. Nakliye ve akaryakıt sektöründe hizmet vermekteyiz.

Sipahioğlu Nakliye Ltd. Şti. hakkında kısaca bilgi alabilir miyiz?

Uzun yıllardır taşımacılık sektöründe hizmet veriyoruz. 1 yılı aşkındır akaryakıt sektörüne de yön vermeye başladık.

AKINSOFT Wolvox ile nasıl tanıştınız?

AKINSOFT Ana Bayisi, Nokta Bilgisayar'ın yöneticisi Hüseyin Bey aracılığı ile tanıştım.

Kullanmış olduğunuz Wolvox Programı firmanıza ne gibi katkılar sağladı?

Akaryakıt istasyonunda market otomasyon konusunda satış, stok vb. gibi hareketleri çok daha sağlıklı şekilde takip edebiliyoruz. Hata olasılığı çok düşük seviyelere indi. Bu da iş yükümüzü ve verimliliğimizi arttırdı.

Program kullanmaya başladıktan sonra iş süreçlerinizde ne gibi değişiklikler gözlemlediniz?

Bilhassa market konusunda işimizi çok kolaylaştırdı. İnsana bağlı bir sistemden, otomasyona bağlı bir sisteme geçtik. Böyle olmuş olması bizlere, zamanı yönetebilme imkanı sağladı. AKINSOFT programı tüm çalışmalarımızı bir bütün olarak takip etmeyi sağlamaktadır. Yazılım konusunda AKINSOFT ile çalışarak daha doğru, daha hızlı hizmet veriyoruz.

Programı yeni kullanmaya başlayacak kullanıcılara tavsiyeleriniz nelerdir?

Program benim ve personellerimin işini oldukça kolaylaştırdı ve her şey daha kurumsal oldu. AKINSOFT programları ile yaşanabilecek tüm kayıpların önüne geçilebileceğini unutmasınlar. Bu program sayesinde maddi ve manevi birçok kazanç sağlayacaklardır. Dolayısıyla yeni kullanacak kişilere hiç tereddüt etmeden AKINSOFT’a geçmelerini tavsiye ediyorum.

Son olarak AKINSOFT hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek ister ve bize zaman ayırdığınız için tekrar teşekkürlerimizi sunarız.

İlk defa tanışmış olduğum AKINSOFT yazılım ailesine ve Nokta Bilgisayar’a teşekkür ederim. AKINSOFT gibi yüzde yüz yerli bir markanın yazılımını kullanmak bana büyük mutluluklar sağlamaktadır. Ülkemizde bu denli güçlü, kendinden emin yerli markaların olduğunu bilmek ayrı bir sevinç kaynağıdır. AKINSOFT’un bana ve işletme çalışanlarıma başka programlarda bulamayacağım özellikler sağladığını düşünüyorum.

Ferruh SİPAHİOĞLU
Sipahioğlu Nakliye
Bilecik






TÜM ETKİNLİKLER >>