AKINSOFT Etkinlikler
Alemdaroğlu Rulman’ da WOLVOX ile İşler Yolunda


alemdaroglu-rulman

Hüsnü Bey, öncelikle röportaj talebimizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bize biraz kendinizden ve Alemdaroğlu Rulman’daki görevlerinizden bahsedebilir misiniz?

1980 yılında doğdum. Eğitim hayatım sürecinde de aile şirketi olan Alemdaroğlu Rulman’da çekirdekten yetiştim. Hem işimize sahip çıkma adına hem de şirketimizi büyütme çabası ile yönetici olarak görevime devam ediyorum.

Alemdaroğlu Rulman hakkında kısaca bilgi alabilir miyiz?

Alemdaroğlu Rulman, makine sektöründeki yaşanan teknolojik yenilikleri, edinmiş olduğu 36 yıllık bilgi birikimi ile bütünleştirerek müşterilerine pratik ve hızlı çözümler sunmak amacıyla kurulmuştur. Ülkemizin gelişimine paralel olarak bölgemizde hızla büyüyen makine ve inşaat sektörleri, beraberlerinde bazı ihtiyaçları gündeme getirmiştir. Firmamız; altyapı, ulaşım ve hidroelektrik konularında faaliyet gösteren firmaların ihtiyacı olan tüm yardımcı ekipmanı, iş güvenliği ve otomotiv yedek parçalarının tamamını kısa sürede karşılamayı amaçlamaktadır. Alemdaroğlu Rulman, kaliteli ürün, uygun fiyat politikası ve hızlı teslimat ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

AKINSOFT Wolvox ile nasıl tanıştınız?

Kullanmakta olduğumuz program yetersiz gelmeye başlamıştı. Bizim gibi büyüyen, yeniliğe açık bir programa ihtiyacımız vardı, Çevremizdeki şirketlerin iyi referansları ve araştırmamız sonucu AKINSOFT adını duyduk. Bize bölgemizde bulunan Bölge Bayisi Bulak Bilişim’i tavsiye ettiler. Kendilerinin hem program bilgileri hem tecrübelerinin bizde oluşturduğu güven sayesinde Wolvox’ un demosunu kurmalarını istedik ve akabinde de satın aldık.

Kullanmış olduğunuz Wolvox Programı firmanıza ne gibi katkılar sağladı?

Program değişikliğini yaparken neredeyse sıfıra yakın bir sorunla geçiş yapıldığı için ne kadar doğru bir programa karar verdiğimi daha işin başında anlamış oldum. Kullanımı çok rahat olduğu için tüm birimlerimizde hızlı bir şekilde kullanımına başlandı. Destek konusunda hiçbir sıkıntımız olmadı. Raporlama derinliği ile firmamı daha rahat izler hale geldim. Daha önce kullandığımız yazılıma göre işimizi daha kolaylaştırdı. Pazarlama ve toptan alışlarımızda işimizi daha kolay takip etmemizi sağladı. Programın kullanılabilirliği gayet güzel ve akıcı ki bunun yanında sorunla karşılaştığımızda teknik destek konusunda gayet hızlı çözümler sunuluyor.

Program kullanmaya başladıktan sonra iş süreçlerinizde ne gibi değişiklikler gözlemlediniz?

Daha önce belirttiğim gibi personelin programdan istediği bilgiyi hızlı ve doğru alması ile iş süreçlerim hızlandı. Birimler arası koordinasyonu sağlamış oldum. Geniş rapor ağı ile hazır şablonlardan seçim yaparak kendi ihtiyacım olan raporu oluşturmaya başladım. Stok ve bakiye kontrollerini daha hızlı yapabildiğimi fark ettim. Bu sayede hem işime daha fazla zaman ayırabiliyorum hem de verilerimin doğruluğunu biliyorum.

Programı yeni kullanmaya başlayacak kullanıcılara tavsiyeleriniz nelerdir?

İş süreçlerinde AKINSOFT programlarını kesinlikle kullansınlar. Ne kadar doğru veri girerlerse o kadar net sonuç alırlar. Kar – zarar raporlarını, maliyetlerini, hesaplarını istedikleri anda çok net olarak görebilirler. Wolvox 8 ile birlikte kullanımı daha da kolaylaşan program sayesinde muhasebe, stok gibi karışık verileri daha rahat tutacaklarını söyleyerek tanıdığımız tüm firmalara tavsiye ediyoruz.

Son olarak AKINSOFT hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek ister ve bize zaman ayırdığınız için tekrar teşekkürlerimizi sunarız.

AKINSOFT kullanmaya başladıktan sonra doğal olarak markaya ilgim arttı. Gördüm ki birçok sektöre hitap eden yazılıma sahip. Son zamanlarda özellikle insansı robot teknolojisi alanında yaptığı çalışmaları takip etmekteyim. Başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ederim. AKINSOFT gerçekten çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan, programlarını satın aldığınız için asla pişman olmayacağınız bir firma. AKINSOFT’a ve Bölge Bayiniz olan Bulak Bilişim’e (Can Bulak) verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.

Hüsnü ALEMDAROĞLU
Alemdaroğlu Rulman
Trabzon






TÜM ETKİNLİKLER >>