AKINSOFT III.Bölge Bayi Toplantısı

AKINSOFT III. BÖLGE BAYİ TOPLANTISI YAPILIYOR!

“Pazarın son yıllarında içinde bulunduğu bütünleşik yapı ele alınarak yapılan, ilk 500 bilişim şirketi arasında yer alan, Ülkemizde çok yeni bir sektör olan “yazılım” konusunda son derece hızlı bir gelişme göstererek günümüzde Türkiye’nin; ürün yelpazesi, yetkili satıcı ağı, servis destek kanalları ile en büyük markaları arasında bulunan AKINSOFT’un bu yıl 3.’sünü düzenleyeceği Bölge Bayi Toplantısı 14.04.2006 – 16.04.2006 tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilecek.
Bu yıl 3.’sü yapılacak ve 3 gün sürecek Bölge Bayi Toplantısına, Türkiye’nin 39 ayrı bölgesinden 80 kişi katılacak.
Bilişim devlerinin buluşacağı toplantının konularını, bayilik yapılanması, performans yönetim sistemi, program eğitimi, pazara hakim olma, reklam çalışmaları, AKINSOFT Ar-Ge çalışmaları ve ERP yazılımı olan Wolvox E – Business oluşturacak.
15.04.2006 Cumartesi günü 17.00-19.00 saatleri arasında basına açık yapılacak toplantıda, AKINSOFT Yönetim Kurulu Başkanı Özgür AKIN’ın “AKINSOFT Nereye Gidiyor” başlıklı konuşmasını, Selçuk Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Peker’in, Endüstri Mühendisliği ile tümleşik, AKINSOFT’un yeni projesi Wolvox E – Business hakkındaki konuşması izleyecek. Prof. Dr. Ahmet PEKER’in konuşmasının ardından AKINSOFT Bölge Bayilerine teşekkür belgeleri ve AKINSOFT Bölge Bayi Bonus Birincilerine plaketleri takdim edilecek.
Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek Bölge Bayi Toplantısı, AKINSOFT’un Temmuz ayında bitmesi beklenen ve 300 personelin istihdam edilmesi planlanan plazasına hareket ve vedalaşmanın ardından 16.04.2006 Pazar günü sona erecek.”

Not : Daha fazla bilgiye,
  http://www.hardwarehaber.com/haberbak.php?id=1145  sayfasından ulaşabilirsiniz.